De totes les promeses

from by Les Atxes

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

lyrics

Què vols de veritat? Per què continues si ja ho saps? Què vols? Un mussol que t'espiï amb els ulls com plats? Que de totes les promeses, la pitjor que em vas fer dir-te va ser un dia a l'autopista, a una recta llarga i fina, tu anaves al volant, anaves volant, anaves al volant...

Què vols de veritat? Per què continues si ja ho saps? Què vols? Un mussol que t'espiï amb els ulls com plats?Que de totes les promeses, la pitjor que em vas fer dir-te és: “si un dia em perds la pista, m'agafaré al coll d'un anec i vindré volant, vindré volant, vindré volant..."

Què vols de veritat? Per què continues si ja ho saps? Què vols? Un mussol que t'espiï amb els ulls com plats? Que de totes les promeses, la pitjor que em vas fer dir-te és: “si un dia et fas petita, jo t'esperaré a que tornis de nou a ser gran, a que tornis de nou a ser gran..."

Què vols de veritat? Per què continues si ja ho saps? Què vols? Un mussol que t'espiï amb els ulls com plats? Que de totes les promeses, la pitjor que em vas fer dir-te és: “si un dia surts i no arribes, haig d'encendre la teulada per fer-te senyals, la teulada per fer-te senyals..."

credits

from Les Atxes, released September 1, 2011

license

all rights reserved

tags

about

Les Atxes Barcelona, Spain

shows

contact / help

Contact Les Atxes

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like Les Atxes, you may also like: